EqyDo

EqyDo


Eqy ȋnseamnă echilibru şi a vedea lucrurile aşa cum sunt ȋn realitate, este una dintre tehnicile de meditaţie cele mai vechi. Ea a fost redescoperită, cu mai mult de 2500 ani ȋn urmă, şi a fost predată de-a lungul timpului ca un remediu universal pentru boli universale, adica o Artă de a trăi Această tehnică non-sectară are ca scop totala eradicare a impurităţilor mentale rezultȃnd fericirea cea mai ȋnaltă a eliberării totale. Nu doar vindecarea bolilor, ci vindecarea esentială a suferinţei umane, acesta este scopul său.

EqyDo este o cale de auto-transformare prin auto-observare. Ea se concentrează pe interconectarea profunda dintre minte şi corp, ceea ce poate fi experimentat direct, printr-o atenţie dirijată asupra senzaţiilor fizice care constituie viaţa corpului şi care interacţionează ȋncontinuu şi condiţionează viaţa minţii. Este o cale bazată pe observaţie, o călătorie de auto-explorare către rădăcina comună a minţii şi corpului ce dizolvă impurităţile mentale, rezultȃnd o minte echilibrată, plină de dragoste şi compasiune.

Legile ştiinţifice care ne guvernează gȃndurile, sentimentele, judecăţile şi senzaţiile devin clare. Este ȋnteleasă prin experienţa directă, natura dezvoltării şi regresiei, cum cineva produce suferinţa sau se eliberează de suferinţă. Viaţa este caracterizată de conştientizare crescută, lipsa de iluzii, auto-control şi pace.

Structura curs

  • Gradul 1 – 3 sesiuni rezidentiale de 10 zile
  • Gradul 2 – 3 sesiuni rezidentiale de 20 zile
  • Gradul 3 – 2 sesiuni rezidentiale de 30 zile
  • Gradul 4 – 1 sesiune rezidentiala de 45 zile

DETALII DESPRE CURS

EQY 
EqyDo este un curs de meditaţie destinat tuturor persoanelor care au finalizat cursul EqyWay. Este o tehnică de meditaţie care combină  meditaţia pasivă cu meditaţia activă.

Cursul se desfăşoară în Centrul International de Meditaţii Eqylife situat în localitatea Măgura, judeţul Dâmboviţa. Grupa de cursanţi va fi formată din maxim 15 persoane. Cazarea si masa sunt asigurate pe toata perioada derularii cursului.

Pentru participarea la acest curs va trebui să aveţi o ţinută vestimentară decentă şi lejeră.

La intrarea în sala de curs, încălţămintea va fi depozitată în locul special amenajat.

Pe toată perioada derularii cursului, cursanţii vor pastra liniştea respectând regula “Tăcerii de aur” din codul de disciplină.

Fumatul, consumul de alimente şi băuturi în sala de curs sunt interzise.

Comunicarea cu îndrumătorul de curs se va face numai după finalizarea orei de curs. (întrebări, lamuriri despre tehnica predată)

Tu dispui de un talent pe care nu îl manifeşti: acela de a transmite puterea spiritului. Lucrează, practică, exersează şi vei deveni un artist în această artă regală care le depăşeşte pe toate celelalte: arta de dincolo de artă!

Fotografii: Sala noastră de meditaţii