Meditaţie pentru Executivi

Meditaţie pentru Executivi


Tehnica meditației Eqynfinit, care este predată în cursurile Executive, este identică cu cea predată în cursurile obișnuite. Singura diferență este că într-un curs Executive există o discuție suplimentară despre utilizarea principiilor Equilibrium pentru a face față provocărilor și stresului din lumea afacerilor.

Îndrumătorul care efectuează cursul va fi, familiarizat cu mediul corporativ / profesional și care, prin urmare, poate răspunde din experiență la întrebări despre modul în care această tehnică poate aduce beneficii celor care duc vieți similare.

Ca în cazul tuturor cursurilor Equilibrium, nu există taxe pentru aceste cursuri – nici măcar pentru a acoperi costurile de alimentație și cazare. Toate cheltuielile sunt acoperite prin donații de la persoane care, după ce au terminat un curs și au beneficiat de beneficiile Equilibrium pentru ei înșiși, doresc să le ofere și altora posibilitatea de a beneficia de asemenea. Astfel de donații sunt acceptate numai de la cursanţii care au absolvit un curs.

Structură curs

  • Gradul 1 – 4 sesiuni pe lună timp de 3 luni
  • Gradul 2 – 6 sesiuni pe lună timp de 2 luni
  • Gradul 3 – 8 sesiuni pe lună timp de 2 luni

DETALII DESPRE CURS

Meditaţie pentru executivi

Cursul se desfăşoară într-un loc special amenajat pentru meditaţii în grup. Grupa de cursanţi va fi formată din maxim 15 persoane.

Pentru participarea la acest curs va trebui să aveţi o ţinută vestimentară decentă şi lejeră.

La intrarea în sala de curs, încălţămintea va fi depozitată în locul special amenajat.

Pe toată perioada derularii orei de curs, cursanţii vor pastra liniştea respectând regula “Tăcerii de aur” din codul de disciplină.

Fumatul, consumul de alimente şi băuturi în sala de curs sunt interzise.

Comunicarea cu îndrumătorul de curs se va face numai după finalizarea orei de curs. (întrebări, lamuriri despre tehnica predată)

Fiecare persoană suferă consecinţele propriilor acţiuni şi învaţă din ele. Ajută-i pe alţii să facă acelaşi lucru.

Nici o rugăciune adresată vreunei zeităţi nu va împiedica un efect să-şi urmeze cauza.

Fotografii: Sala noastră de meditaţii