Eqylove

Eqylove


Eqy ȋnseamna echilibru şi a vedea lucrurile aşa cum sunt ȋn realitate, este una dintre tehnicile de meditaţie cele mai vechi. Ea a fost redescoperită, cu mai mult de 2500 ani ȋn urmă, şi a fost predată de-a lungul timpului ca un remediu universal pentru boli universale, adica o Arta de a trăi. Această tehnică are ca scop totala eradicare a impurităţilor mentale rezultȃnd fericirea cea mai ȋnaltă a eliberării totale. Nu doar vindecarea bolilor, ci vindecarea esentială a suferinţei umane, acesta este scopul său.

Eqy este o cale de auto-transformare prin auto-observare. Ea se concentrează pe interconectarea profunda dintre minte şi corp, ceea ce poate fi experimentat direct, printr-o atenţie dirijată asupra senzaţiilor fizice care constituie viaţa corpului şi care interacţionează ȋncontinuu şi condiţionează viaţa minţii. Este o cale bazată pe observaţie, o călătorie de auto-explorare către rădăcina comună a minţii şi corpului ce dizolvă impurităţile mentale, rezultȃnd o minte echilibrată, plină de dragoste şi compasiune.

Legile ştiinţifice care ne guvernează gȃndurile, sentimentele, judecăţile şi senzaţiile devin clare. Este ȋnteleasă prin experienţa directă, natura dezvoltării şi regresiei, cum cineva produce suferinţa sau se eliberează de suferinţă. Viaţa este caracterizată de conştientizare crescută, lipsa de iluzii, auto-control şi pace.

Eqylove este un curs de meditaţie destinat tuturor persoanelor care formează un cuplu şi doresc să dezvolte magia vieţii fericite. Dacă doreşti ca viaţa ta să capete culoarea şi intensitatea iubirii, vino cu partenerul / partenera la cursul Eqylove şi vei experimenta fascinante stări ale iubirii adevărate. Meriţi o viaţă fericită alături de persona pe care o iubeşti. La acest curs participarea este condiţionată de prezenţa ambilor parteneri. Este o tehnică de meditaţie care combină  meditaţia pasivă cu meditaţia activă.

Cursul se desfăşoară în Centrul International de Meditaţii Eqylife situat în localitatea Măgura, judeţul Dâmboviţa şi are o durată de 3 zile. Grupa de cursanţi va fi formată din maxim 14 persoane. Cazarea si masa sunt asigurate pe toata perioada derularii cursului.

Pentru participarea la acest curs va trebui să aveţi o ţinută vestimentară decentă şi lejeră.

La intrarea în sala de curs, încălţămintea va fi depozitată în locul special amenajat.

Pe toată perioada derularii cursului, cursanţii vor pastra liniştea respectând regula “Tăcerii de aur” din codul de disciplină.

Fumatul, consumul de alimente şi băuturi în sala de curs sunt interzise.

Comunicarea cu îndrumătorul de curs se va face numai după finalizarea orei de curs. (întrebări, lamuriri despre tehnica predată)